17 Kasım 2022 Perşembe

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından 15-16 Ekim 2022 tarihleri arasında “Çocuk Acilde Servisinde Sık Görülen Şikayetlere Yaklaşım” başlığı ile bir seminer gerçekleştirilmiştir. Yaklaşık 10 saat teorik, 2 saat pratik eğitim içeren seminere Pratisyen, İntörn Hekim, Hemşire ve Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan 123 kişi katılım göstermiştir. Klinik vaka senaryolarıyla interaktif etkileşim şeklinde gerçekleşen eğitim seminerinde, Çocuk Acil servisinde en sık karşılaşılan olguların tanı ve tedavisindeki güncel bilgiler paylaşılmıştır.