SİHAT Tarafından Hekimin Hukuku Kongresi Gerçekleştirildi

24 Mayıs 2021 Pazartesi

22-23 Mayıs 2021 tarihlerinde Fakültemiz öğrenci topluluklarından Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğu (SİHAT) tarafından son dönemlerde hekimlerin gündemini meşgul eden Malpraktis, şiddet, beyaz kod verme, sosyal medyaya yaklaşım, dava süreçleri, hekimlikte müdahale sınırları, hasta hekim ilişkisi gibi mesleğin hukukunu ve sorumluluğunu ilgilendiren kavramların konuşulduğu ‘’Hekimin Hukuku Kongresi’’ çevrimiçi olarak başarıyla düzenlenmiştir.
       Hekimlerimizin oldukça ihtiyacı olan bir konuda özveriyle çalışıp Türkiye’nin her yerinden, Tıp Fakültesi Öğrencisini, hekimi, sağlık çalışanını ortak paydada buluşturan Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğunun;
Topluluk ve Kongre Başkanı: Cemal Koçak
       Genel Sekreteri: Salih Özdemir
       Başkan Yardımcısı: Selma Durmaz
       Etkinlikler Ekibi Koordinatörü: Batuhan Gürbüz
       Sosyal Medya Koordinatörü: Beyza Aslan
       Teknik Ekip Koordinatörü: Ece İnan
       Yönetim Kurulu Üyeleri: Ömer Güney, Ümran Kaya, Esra Halıcı, Zeliha Kurtoğlu, Fatıma Betül Balım
       Topluluk Danışman Öğretim Üyeleri: Dr. Öğr. Üyesi İlkay Bahçeci ve Doç. Dr. Bülent Bahçeci
       Konuşmacılar:
       Prof. Dr. Coşkun Yorulmaz, Dr. Av. İlhan Açıkgöz, Dr. Zübeyde Aytufan, Dr. Ayşe Kaplan Sancak, Dr. Talha Karadoğan ve Dr. İbrahim Ersoy’a fakültemiz ailesi olarak teşekkür ederiz.