Öğrenim Ücreti/Katkı Payı Ödemesi Hk.

06 Şubat 2017 Pazartesi

ÖĞRENİM ÜCRETİ/KATKI PAYI ÖDEME   (06 - 10 Şubat 2017)

Öğrencilerin 2016-2017  Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında ödeyecekleri katkı payı veya öğrenim ücretlerinin borçlandırılmaları Ziraat Bankasına yapılmıştır. İkinci öğretim öğrencilerinin veya program normal öğrenim süresini aşan birinci öğretim öğrencilerinin; Katkı Payı/Öğrenim Ücretlerinin 2. Taksitini     06 - 10 Şubat 2017  tarihleri arasında  Ziraat Bankası'nın Türkiye genelindeki herhangi ATM’sinden Banka Kartı kullanmadan  ödeme işlemi yapabileceklerdir. Derse kayıt işleminin yapılabilmesi için Katkı Payı/Öğrenim Ücreti borcu olanların  ilk önce  ödeme işlemini yapmaları gerekmektedir.

Ziraat Bankası ATM lerinden  Öğrenim Harçları Yatırma İşlemi

Kartsız İşlem-Ödeme İşlemleri-Eğitim Ödemeleri-Üniversite Ödemeleri-Recep Tayyip Erdoğan Ün. –Öğrenci Numarası ile  giriş yapılacaktır.  Örneğin; öğrenci numarası 111000111 veya 224215 ise giriş yapılacaktır.)

”2016-2017 Öğretim Yılı BAHAR  Yarıyılı Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Harç Tablosu” için tıklayınız.