Gürcistan Heyeti Rsim Ziyareti

23 Mayıs 2019 Perşembe

Gürcistan Parlamento Başkan Yardımcısı İlia NAKASHİDZE, Acara Özerk Cumhuriyeti Sağlık ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zaal MİKELADZE, Batum Shota Rustaveli Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Merab KHALVASHI, Batum Devlet Hastanesi Başhekimi, Türkiye Cumhuriyeti Batum Başkonsolosu Makbule KOÇAK, Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Avtandil MİKASZADZE, Rektör Yardımcımız Adnan YILMAZ, Tıp Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Ömer ŞATIROĞLU, Dekan Yardımcıları Levent TÜMKAYA, Dr. Öğrt.Üyesi Şule BATÇIK  Doç. Dr. Cüneyt ARDIÇ ve Doç.Dr. Özlem BİLİR ile birlikte Tıp Fakültesi bünyesinde hizmet veren simülasyon merkezi gezildi, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ömer ŞATIROĞLU ve RSİM Koordinatör Yardımcısı Cüneyt ARDIÇ Üniversitemiz  Tıp Fakültesi ve (RSIM) Simülasyon Eğitim Merkezininin tanıtımını içeren sunumlar gerçekleştirdiler. Yapılan gezi sonrası incelemelerde bulunuldu.