2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Fakültemiz Açılış Dersi ve Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi.

17 Eylül 2019 Salı

Açılış Dersi ve Beyaz Önlük Giyme Töreni programına saygı duruşu ve istiklal marşımızla başlandı.  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer ŞATIROĞLU ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN konuşmalarının ardından YÖK Yürütme Kurulu üyesi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha KOÇAK TUFAN ‘’Tıp Eğitimi ve Hekimlik’’ konulu açılış dersi sunuldu. Fakültemize ilk üç sırada yerleşen öğrencilerimiz Bilgenur IŞIK, Esma Hatun KIZILGÜL ve Ufuk Pınar OKUMUŞ’a günün anısına plaket takdim edildi. Hekimliğe adım atarak zorlu bir yolculuğa başlayan dönem bir öğrencilerimize öğretim üyelerimiz tarafından beyaz önlükleri  giydirildikten sonra program toplu fotoğraf çekimliyle sona erdi.
Tıp Fakültesi ailesi olarak aramıza yeni katılan 124 genç hekim adayı kardeşlerimizi tebrik ederiz.